Frivek Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Siemanko, mam pytanie czy miał może ktoś podobnie, od jakiegoś czasu mam wrażenie ze po kilku kilometrach kierownica jakby trochę ciężej chodziła niż zawsze, od rana jadę i jest okej przez kawałek a potem jakby lekko ciężej. Tak jakby na zimno wspomaganie działało lepiej. Czy ktoś się z tym już spotkał czy to tylko moje wrażenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 A poziom płynu w zbiorniczku sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frivek Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 -.- to raczej było pierwsze co zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 1 godzinę temu, Frivek napisał: -.- to raczej było pierwsze co zrobiłem No wiesz... Będăc tu prawie 5 lat - wiem, że nie dla wszystkich jest to oczywistym (sprawdzenie płynów na początek) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.