anszach Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 samochod odpala poczym po przejechaniu ok 5 km i osiagnieciu normalnej temperatury gasnie musze odczekac aż silnik ostygnie i moge jechac znowu ok 5 km i tkd..... wymieniłem elektrozawór.... nic..niemam pomysłu co to jest ... może ktos miał podobny przypadek......sprawdziłem przekazniki ....nic.... podłączyłem elektrozawór na krutko ...nic...podejrzewam wtrysk sterujący albo czujnik wału .....ale pewnie błądze w ciemnosci.....za pomoc z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anszach Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 sam sobie odpowiem.....nie mam pojecia co mam robic........aktywnosc forumowiczow mnie powala..... czy te forum umarło....????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 czujnik położenia wału Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.