mexxmen30 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 15 minut temu, Kajus63 napisał: Nie obrzydzenie, a zniechęcenie. Zastanowię się kilka razy zanim komuś odpowiem. I myślę, że... Taki dowód wdzięczności i podziękowanie jak powyżej skuteczni zniechęca wiele osób i leczy z chęci pomocy innym. Zamiast po prostu podziękować gość wyjeżdża z.... Ja tego nie odebralem jako natretne podziekowanie nie kazdy jest obyty tak jak ty z technicznymi sprawami albo jak sie zachowac w servisie aby cie nie zbyli. Najpierw trzeba pomagac a potem krytykowac jakos twoja aktywnosc sie sprowadza sie do tego 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajus63 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Czytaj ze zrozumieniem. Gość właśnie wysmial Twoje rady i z sarkazmem napisał co o nich myśli. Napisałem, że mi się to nie podoba. I tyle. Mogę mieć swoje zdanie mądralo? Nie chce mi się z Tobą gadać. I tak wszemystko wiesz lepiej. Szkoda czasu. Taka dyskusja do niczego nie prowadzi. Adios Edytowane 6 Czerwca 2018 przez Kajus63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams65 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Kajus63 - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams65 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Problem rozwiazany juz dawno. Nie pisalem bo zniechecenie przeszlo na mnie. Pisze ze by zamknac sprawe. Problem był w rozrzadzie dokladnie chodzilo o zabek ktory jest na jednym z walków. Był ułamany. Wada fabryczna - pech - mysle. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dobrze, że się wyjaśniło bezawaryjnej jazdy zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JukeLeszek Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W dniu 01.08.2018 o 10:59, adams65 napisał: Problem rozwiazany juz dawno. Nie pisalem bo zniechecenie przeszlo na mnie. Pisze ze by zamknac sprawe. Problem był w rozrzadzie dokladnie chodzilo o zabek ktory jest na jednym z walków. Był ułamany. Wada fabryczna - pech - mysle. pozdrawiam Witaj Adams. Ciekawi mnie ten temat bo mam tak samo. Mój Juke rocznik 2016 silnik 1,6. Gaśnie czasem na wolnych obrotach. Po pełnej diagnostyce proponują wymianę wiązki silnika. W serwisie już dwa tygodnie bo dogadują się z ubezpieczycielem, wykupiłem ubezpieczenie od awarii ale ciężko od nich coś wyegzekwować. Zresztą to sprawa na odrębny wątek, jakaś porażka z tym ubezpieczeniem. To nie jest przedłużenie gwarancji, jest wiele wykluczeń. Opisz jeśli możesz co było przyczyną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi