swider Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Witam zauwazylem, ze podczas postoju na odpalonym silinku gdy porusze kierownica to obroty podnosza mi o okolo 100 rpm. Mam pytanie czy ktos mial podobny objaw i czy to zwastuje koniec pompy ? Czy kierownica ciezej chodzi - moze, nie ale jesli tak to delikatnie. Z usterek mam do wymiany akumulator i zbliza sie wymiana drazka kierowniczego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Tak by okazji- A kiedy był wymieniany płyn wspomagania? Pzd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Mogl nie byc zmieniany. Kupilem auto we wrzesniu 2016 i nie robilem nic z plynem (przejechalem nim z 30 tys km). Sugerujesz go zmienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.