bambooniga Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Temat kiedyś był już poruszany, ale było to dawno... Czy popularne interfejsy diagnostyczne Bluetooth, np. takie: http://allegro.pl/interfejs-diagnostyczny-elm327-obd2-2-2-2018-new-i6694865901.html działają z Almerą N16 rocznik 2002 (po FL) i mają możliwość kasowania błędów, np. przy użyciu Torque? Jeden ze sprzedawców twierdzi, że nie kasuje to błędów i teraz pytanie, czy reszta kłamie, czy może są różne rodzaje tego samego interfejsu? Używał ktoś u siebie takiego lub podobnego interfejsu i może się podzielić wiedzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skomand Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Cześć używałem takiego: ELM 327 OBD 2 i kasowałem błędy. Oprogramowanie jakieś przypadkowe pobrane na androida w wersji trial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambooniga Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 I kupowałeś akurat od tego sprzedawcy? Masz wersję 1.5 czy 2.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambooniga Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Kupiłem ten z linka i potwierdzam, że DZIAŁA i kasuje błędy. Wersja 2.1. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.