MagdaR Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Zepsuł się mikrostyk w klamce bagażnika. Bagażnik się w ogóle nie otwiera. Bagażnik nie jest otwierany kluczykiem. Czy ktoś wie gdzie można kupić tą część - nową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulpk Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Może tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdaR Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Tak, Ten wątek znalazłam. Jest trochę starawy ... Ja chcę kupić nowy ten microzłącznik :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nur83 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 A datę poprzedniego posta widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.