karx100 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Witam grupowicze. Nie znalazłem na forum nic na temat haka. kupiłem hak i szukam jakiejś informacji na temat i nic. Może ktoś ma instrukcję montażu haka albo jakąś wiedzę na temat, i podłączenie wiązki 13pin. Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 z hakiem powinieneś dostać instrukcję a gniazdo znajdziesz w necie nic trudnego z tym montażem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ja zakładałem haka w Auto-Mont w Krakowi i na pewno nie jest to łatwe ponieważ trwa około 4 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 2 godziny temu, michaell napisał: Ja zakładałem haka w Auto-Mont w Krakowi i na pewno nie jest to łatwe ponieważ trwa około 4 godzin. czas założenia nie jest dla mnie wyznacznikiem skomplikowania danej czynności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Michaell, ja zakładałem w firmie z Mogilan, 2 godziny na luzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryc Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Elektronika nie świruje na tych cienkich kablach po założeniu? U mnie czeka od końca zimy, gdzieś na wakacjach się to zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.