jurand77 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Witam Mam taki problem z Qashqaiem I. Przy deszczu zauważyłem zawilgocony słupek przedni prawy, dość mocno, tak że nawet kapała z niego woda. Auto jest wersją z dachem panoramicznym, ale tam, gdzie dałem radę wsadzić rękę było sucho. Miał ktoś podobny problem ? Jaka może być przyczyna i rozwiązanie? Zawilgocenie rozpoczyna się w miejscu łączenia tego słupka z podsufitką. Z góry dzięki za wszelkie porady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ściągaj słupek i patrz co tam się dzieje. Dach pewnie ma rynienki odprowadzająca wode, moze któras zapchana. Długo masz auto? Miało wypadek kiedyś? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurand77 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Auto mam rok. Wypadku nie miało prawdopodobnie. Zobaczymy jak trochę przestanie padać, bo teraz to i tak niewiele zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.