rafsty Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 No nie pomyślałem żeby trzymać telefon w ręce i kręcić filmik. Przy tej prędkości to średnio bezpieczne byłoby a nie jestem samobójcą ale jak chcesz to mogę Ci wrzucić zdjęcie ile obrotów ma silnik przy 180 km/h i zobaczysz czy można zaskoczyć konstruktorów Nie wiem może oni podali że maksymalna prędkość katalogowa (182 km/h) to jest osiągana na 4 biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ale to na serio wyczyn godny mistrza Zwłaszcza że j10 2,0 dci po tuningu na 185 KM wycisnął zaledwie 219 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jeżeli ten stan licznika jest prawidłowy to ten silnik jeszcze się dobrze nie ułożył. Myślę że dałby radę jeszcze kilka kilometrów dołożyć. Dziwi mnie fakt że na filmowym liczniku czerwone pole zaczyna się już przy 4500. W mojej kaśce przy 180 km/h obroty są w granicach 3100 więc do 5600 jest sporo do ciągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ja NV200 1,5 K9K , dotartym i z połową zbiornika paliwa 220 km/h z gorki na A2 w okolicy Hanoweru. Generalnie 100KM powinno wystarczyć w sprzyjających warunkach na osiągnięcie 200km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi