mpm1989 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Kupiłem, emulator do sterowania radiem z kierownicy aby podpiąć pioneera , i pojawił się zonk bo fabryczna instalacja ma inne kostki, tylko że ta przejściówka ma wtyk taki jak wszystko co jest sprzedawane do primery a piloty.pl dzis nieczynne no i sklepy dokoła też nic nie mają, no i doczytałem jeszcze ,że chyba secure mi się też już pewnie aktywowało przez to wszystko , ktoś może mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpm1989 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 ODświeżam ktoś pomożę ,piloty twierdzą , że fakt problem z tym ale za 50-100 zł na miejscu mi to w krakowie zrobią , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafat Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Cześć udało Ci się zamienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.