Belliash Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Czesc, W Qashqai z systemem keyless jest taka zaslepka po ktorej zdjeciu mozna wsadzic kluczyk do stacyjki aby go awaryjnie odpalic. Ktos powie mi jak to sie fachowo nazywa? Potrzebuje zakupic taka zaslepke (najlepiej sama, bez stacyjki), ale ni moge nigdzie znalezc. Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 http://nissan4u.com/parts/qashqai/el_j10e/2007_11/type_15/miscellaneous/key_set_and_blank_key/illustration_1/pod 7 jest chyba to o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Tak sie wydaje. Gorzej ze chyba nie da sie tego osobno kupic. Jedyne co znalazlem na rynku wtornym, to cale stacyjki keyless. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Masz numer zadzwoń do serwisu i zapytejWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Najlepiej jak byś podał VIN to wtedy dokładnie podam numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) A ta zaznaczona czesc to przypadkiem nie jest ta ze zdjecia ponizej? Jesli tak, to nie o to mi chodzilo Na ponizszym zdjeciu widac przycisk, ktory sie wciska i przekreca aby zapalic silnik. Jest w nim otwor na kluczyk - do awaryjnego uruchomienia auta. Otwor jest widoczny, poniewaz brakuje zaslepki: I to wlasnie ta zaslepke potrzebuje. Edytowane 23 Maja 2018 przez Belliash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Po numerze VIN jaki podałeś to będzie to. 484129U11B cena to okolo 6 euro , ale diler może mieć zniżkę na części więc cena może byc inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Dokladnie. To jest to. Dzieki! 35 PLN i dwa dni czekania w ASO. Edytowane 23 Maja 2018 przez Belliash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelm Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 A ja leń nigdy jeszcze z kluczyka....Wstyd mi lekko Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Poto masz taki system,aby z nigo korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Potwierdzam, to dokladnie ten element. Odebralem dzis z ASO, gdzie jak sie okazalo zaplacilem nie 35zl a niecale 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Cena fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 W dniu 25.05.2018 o 21:33, OsobaNN napisał: Cena fajna Dlatego warto czasami, zanim się przepłaci za używkę na all... , zapytać o cenę w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Ceny w ASO bardzo często są ciekawe i podobne lub nawet niższe niż na alegro itp. .. nie wiem czemu ludzie się boją ASO...nowa część , dobrej jakośći. Ja nigdy nie kupowałem używek jak miałem Z51 i wszystko działało bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 To prawda. jestem mile zaskoczony, tym bardziej ze ostatecznie cena okazala sie jeszcze nizsza niz podana mi przez telefon podczas skladania zamowienia. Na czesc czekalem 2 dni az przyjedzie z Warszawy. Cena ..... smieszna. Choc poczatkowo spodziewalem sie ze za taki kawalek plastiku beda chcieli z 50zl albo i wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi