Hinek Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Odkryłem takie coś na konsoli pod dźwignią ręcznego w aucie żony. Nie mogę odkryć do czego służy. Po naciśnięciu mruga na niebiesko i słychać piknięcie. No i tyle. Nic się poza tym nie dzieje Do czego to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Poszedłem zobaczyć do koleżanki F15 i nic nie ma w tym miejscu. Może zdjęcie ? W instukcji nic nie ma na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Juke przed FL czy po ? Aż z ciekawości u siebie sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Mnie to wyglada po opisie na przycisk od dokladanego alarmu zona ma takie cus w mondeo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hinek Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Dopiero teraz mogę sobie sam odpowiedzieć bo właśnie po napisaniu tego pytania Windows 10 postanowił się zaktualizować i zmienił mi laptopa w cegłę. Wracając do tematu tajemniczy przycisk ma jakiś związek z alarmem bo mruga dyskretnie na niebiesko kilka razy po aktywacji alarmu. Nie zauważyłem jednak aby zmieniał w jakiś sposób działanie tego alarmu więc nie będę spawy zgłębiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 22 godziny temu, Hinek napisał: Dopiero teraz mogę sobie sam odpowiedzieć bo właśnie po napisaniu tego pytania Windows 10 postanowił się zaktualizować i zmienił mi laptopa w cegłę. Wracając do tematu tajemniczy przycisk ma jakiś związek z alarmem bo mruga dyskretnie na niebiesko kilka razy po aktywacji alarmu. Nie zauważyłem jednak aby zmieniał w jakiś sposób działanie tego alarmu więc nie będę spawy zgłębiał Moze to ci pomoze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hinek Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 To jest to! Dzięki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.