Pawcio29 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Czy w Acencie przedni podłokietnik jest ruchomy (przód /tył)? W J10 był , a to fajne rozwiązanie, bo prawa ręka mogła "odpocząć" i trzymać kierownicę. Na jeździe próbnej nie zwróciłem na to uwagi i teraz mam zagwozdkę.. a odbiór jutro, może się wycofam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Nie jest ruchomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio29 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 To zła nowina Na długich trasach ręka powinna mieć podparcie z zasięgiem kierownicy. Krok w tył. Może za jakiś czas pomyślę o modyfikacji jak się nie przyzwyczaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Wg mnie nie jest możliwym oprzeć rękę na podłokietniku i prawidłowo trzymać kierownicę. Przecież to jest fizycznie niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio29 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Pisałem o zasiegu kierownicy, a nie o prawidłowym jej trzymaniu. Czasami jeden palec wystarczy. Ale faktycznie, dzięki uwadze zwizualizowałem to sobie i biorąc pod uwagę ścięcie dolnej części kierownicy w QQ II po FL , to przesuwany podłokietnik mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio29 Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Kończąc temat, po prawidłowym ustawieniu fotela i kierownicy, oraz przejechanych pierwszych 200 km, potwierdzam że "zasięg" podłokietnika w QQ II jest ok i moje obawy były nieuzasadnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.