polpeter Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Witam! Rozważam montaż instalacji gazowej do Qashqai 2.0i, 2013 r. (I wersja) Przeglądałem forum ale nie znalazłem żadnych info. Bardzo proszę osoby które jeżdżą Qashqai-em z gazem o wypowiedzenie się w tej kwestii. Autem robię rocznie ok 15k, na ten moment mam przejechane niecałe 80k, auto mam od nowości i chciałbym nim pojeździć jeszcze tak ze 3-4 lata (albo i dłużej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelm Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Dziwne że nie znajdujesz, był cały wątek ... Mam QQ+2 2.0 CVT, gaz śmiga, jedyny minus to mała butla przez dodatkowe siedzenia, robię do 200km na tankowanie, żłopie 12-13 lpg/100 Żadnych lubryfikatorów, nic, śmiga i buczy, już ponad rok, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpeter Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Dziękuję za odpowiedź. A na jakich podzespołach jest ta instalacja ? (sterownik, wtryski) no i jaki był koszt łączny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 było, poszukaj, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.