mirek_r Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Witam! Posiadam Nissana Note E11 z 2013 roku. W samochodzie pojawił się problem z klapką wlewu paliwa - nie otwiera się. Nie działa otwieranie klapki wlewu paliwa. Nie wiedząc ściągnąłem nadkole (niepotrzebnie), ponieważ nie zobaczyłem zamka tylko blachę (zamek obudowany tą blachą) i tu mam problem. Jak się dobrać konkretnie a żeby stwierdzić co się stało z linką ? Czy podnieść na podnośnik od strony koła czy od strony bagażnika gdzie osłoną zamka klapki paliwa jest plastik ? Z poważaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Od strony bagażnika.....zdejmujesz plastik po prawej i dokładnie widać co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Od strony bagażnika po zdjęciu plastiku masz dostęp jak się patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek_r Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Dziękuje Panowie za rzetelną odpowiedź i pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.