MartinDeSilver Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Tak tylko u mnie .org radio wyleciało. Dopiero za tydzień kończę pracę za granicą którą w sierpniu zacząłem. Będę miał dla siebie 2-3 tygodnie w których mam zamiar nad tym popracować + podłączyć przyciski z deski i pilota z kierownicy przez rasberry pi z modułem can. Zrobię kilka foto jak dojdę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jest jeden gość gdzieś w Bytomiu oferuje się na yt że usuwa na stałe napis secure coś usuwa z monitora poszukaj na yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinDeSilver Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 No pierwszy tydzień prawdziwego urlopu zaliczony ^^ Auto pomalowane. Zabieram się za to radio. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi