devilde Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Czy któryś z posiadaczy X trail T32 po lifcie mający na wyposażeniu opcję z grzaniem tylnej kanapy, mógłby wstawić jakąś fotkę, gdzie znajdują się dokładnie włączniki do jej obsługi? Jak już w innym poście napisałem wymieniłem moje szmaciane fotele wersji przed liftem na skórzane fotele wersji po lifcie i zyskałem przy okazji dodatkową funkcję grzania tylnej kanapy. Elektromechanik powiedział, że bez problemu podłączy ją, ale muszę znaleźć element wyposażenia gdzie znajdują się te włączniki. I stąd moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Obok włączenia podgrzewania prawego "pasażera" - bliżej przełącznika AWD. Pasażer przedni jest drugim od kierowcy wlacznikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 W wersji bez AWD są tylko trzy przyciski i pojemnik na musztardę. Od strony kierowcy podgrzewanie kierowcy, od strony pasażera podgrzewanie siedzenia pasażera i to co zostanie to Twój święty Graal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilde Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Bardzo dziękuję Panowie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.