bmarcinski Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Witam, mam nissana z 2011 roku po lifcie , chciałbym zmienić standardowe radio na radio nissan coonnect, wszystko jest okej tylko nie wiem co zrobić z małą kostką białą która nie mam gdzie wpiąć w nowym radiu? Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jakiej pomocy oczekujesz? Jak widzisz, nowe radio nie ma gniazda na tą małą białą kostkę. Nowe radio w ogóle gra? Jakich funkcji brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 3 godziny temu, bmarcinski napisał: Witam, mam nissana z 2011 roku po lifcie , chciałbym zmienić standardowe radio na radio nissan coonnect, wszystko jest okej tylko nie wiem co zrobić z małą kostką białą która nie mam gdzie wpiąć w nowym radiu? Bardzo proszę o pomoc. Tu jest podobny temat ale nie jestem pewien czy to to samo stare radio i jeszcze to i tu jakas rozpiska ze zdjęciami https://www.google.com/search?q=описание+подключения+для+nissan+connect&client=firefox-b&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiMt6XN76zbAhXO66QKHYz2A0oQ_AUICygC&biw=1600&bih=743&dpr=1#imgrc=KAgN4pwnRgv-xM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmarcinski Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Witam, dziekuję za odpowiedz...ale nic nie znalazłem... na forum u ruskich znalazłem taki o to wynalazek , moge go kupić albo samemu zrobić, jak mam samemu to zrobić muszę wiedzieć co i gdzie podpiąć i gdzie mozna zakupić kostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Może na alli coś znajdziesz , trafiają się różne przejściówki Może na alli coś znajdziesz , trafiają się różne przejściówki Może tu: https://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180602110223&SearchText=przewody+car+audio+nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmarcinski Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 witam, dziekuję za pomoc, ale na ruskich znalazłem takie coś : potrzebuję tylko pomoc w ustaleniu nazwy tych pinów i ewentulanie tych zwykłych kostek ( bo widac ze jest to partyzantka :):) dziekuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.