Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

nissan connect podłączanie

bmarcinski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam nissana z 2011 roku po lifcie , chciałbym zmienić standardowe radio na radio nissan coonnect, wszystko jest okej tylko nie wiem co zrobić z małą kostką białą która nie mam gdzie wpiąć w nowym radiu? Bardzo proszę o pomoc.

DSC_0029.JPG

DSC_0031.JPG

DSC_0032.JPG

DSC_0034.JPG

Jakiej pomocy oczekujesz? Jak widzisz, nowe radio nie ma gniazda na tą małą białą kostkę. Nowe radio w ogóle gra? Jakich funkcji brakuje?

3 godziny temu, bmarcinski napisał:

Witam, mam nissana z 2011 roku po lifcie , chciałbym zmienić standardowe radio na radio nissan coonnect, wszystko jest okej tylko nie wiem co zrobić z małą kostką białą która nie mam gdzie wpiąć w nowym radiu? Bardzo proszę o pomoc.

Tu jest podobny temat ale nie jestem pewien czy to to samo stare radio

i jeszcze to

i tu jakas rozpiska ze zdjęciami 

https://www.google.com/search?q=описание+подключения+для+nissan+connect&client=firefox-b&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiMt6XN76zbAhXO66QKHYz2A0oQ_AUICygC&biw=1600&bih=743&dpr=1#imgrc=KAgN4pwnRgv-xM:

Witam, dziekuję za odpowiedz...ale nic nie znalazłem... na forum u ruskich znalazłem taki o to wynalazek , moge go kupić albo samemu zrobić, jak mam samemu to zrobić muszę wiedzieć co i gdzie podpiąć i gdzie mozna zakupić kostki.

Znalezione obrazy dla zapytania 24036bg00a

Znalezione obrazy dla zapytania опиÑание подклÑÑÐµÐ½Ð¸Ñ Ð´Ð»Ñ nissan connect

Może  na alli coś znajdziesz , trafiają się różne przejściówki

Może  na alli coś znajdziesz , trafiają się różne przejściówki Może tu: https://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180602110223&SearchText=przewody+car+audio+nissan

witam, dziekuję za pomoc, ale na ruskich znalazłem takie coś :

potrzebuję tylko pomoc w ustaleniu nazwy tych pinów i ewentulanie tych zwykłych kostek ( bo widac ze jest to partyzantka :):) dziekuję i pozdrawiam

213640340.jpg

213640336.jpg

213640339.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...