dominikropczyce Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Witam takie pytanie mam note rok 2006 benzyna 1600 i pytanko czy chłodnica klimy jest zespolona z chłodnica wody czy osobno ?? bo na necie są po 650 i po 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_r_a_d Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Jest zespolona... Wymieniałem rok temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 ty masz NOTE przed liften to masz chłodnicę zespoloną. Najlepiej zobaczyć po numerze VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_r_a_d Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 ale lift jest od 2010, a kolega pisał ze ma z 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikropczyce Opublikowano 2 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Czyli jaki koszt takiej chłodnicy ???? Grad a ty kolego ile płaciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_r_a_d Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Dokładnie Ci nie powiem, bo robiłem jeszcze kilka innych rzeczy. Napewno sama chłodnica kosztowała ponad 600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NazgulXL Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Potwierdzam 600-800 za zespolona chlodnice z Chin (podobno wszystkie sa z Chin). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.