pugi36 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witam panowie gdzie znajduje się ręczne otwieranie klapy bagażnika w xtrial 2006 r 2,2 dCi? Pytam ponieważ nie działa zamykanie i zamknąłem ręcznie a teraz nie mogę otworzyć z pozycji centralnego zamka!! Dzięki za podpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Wejdź do bagażnika, przy zamku jest przełącznik ręczny, nie pamiętam dokładnie ale może być, że trzeba zdjąć tapicerkę klapy na kilkunastu zatrzaskach i wtedy próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pugi36 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 tak zrobiłem ale recznego otwierania nigdzie nie znajde z pozycji kierowcy badż ogólnie z kabiny?? znalazłem problem przewody w grubej gumie przy lewym zawiasie w ilosci 5 szt, przerwane i teraz niewiem czy sztukować czy można gdzieś kupić całą wiazkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 jest tu: http://forum.nissanklub.pl/topic/111007-bezpieczniki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 A to nie to. Zdjałem wczoraj tapicerkę ale i w niej jest zaślepka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pugi36 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 witam a to na jakiej zasadzie działa poniewaz mozna to recznie zamknac a jak z pilota to działa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Trzeba by było do bagażnika wejść i sprawdzić - a na to już nie wpadłem ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 pisałem wejdź i zdejmij tapicerkę. Poza tym odpowiadałem na problemy twoje z kabelkami w linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.