jaq79 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witajcie, Na początek chcę się przywitać, jestem tu nowy. Do tej pory miałem w swojej nawigacji kartę z mapą opisaną "MAP DATA 2012 NAVTEC", otrzymałem od Nissana kartę Nissan Connect 3 Europe V2. Jednak po włożeniu nowej karty do konsoli, nawigacja nie startuje. Wyświetlają się dwa komunikaty, zdjęcia załączam. Czy ktoś wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Twoja karta jest do qq j11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaq79 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 10 minut temu, krzysrob napisał: Twoja karta jest do qq j11. Czyli się machnęli i do j10 dali mi kartę do j11. Rozumie że ta karta w j10 nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 To pewne. Nissan Connect 3 Europe V2 nie pasuje do j10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 4 godziny temu, jaq79 napisał: Czyli się machnęli i do j10 dali mi kartę do j11. Rozumie że ta karta w j10 nie pójdzie. Z pierwszej fotki którą pokazałeś wynika, że masz na pokładzie NC1, natomiast karta której podałeś oznaczenie jest przeznaczona do aut z navi NC2 i NC3 na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaq79 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 OK, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.