Veld Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Witam czy jak założę licznik od wersji europejskiej do wersji USA coś będę musiał robić jeszcze chodzi o to czy będę miał kilometry normalnie a nie w milach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumik Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Z tego co wiem , ale to w z51 tylko wymieniasz i nic nie przerabiasz , jedno ale stan km będzie z tego licznika co kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Cześć. Przecież pod skalą w wyskalowaną w milach masz skalę w km/h. To są te same liczniki. Zmiana dotyczy tylko tarcz. To chyba oczywiste. W euro były (moim zdaniem) brzydsze - żółte. wkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk_wl Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 w US są tez inne kontrolki niż EU nie wszystko moze działać poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wystarczy zrobić nowe tarcze wyskalowane i podmienić, ja tak zrobiłem, przy okazji przerobiłem podświetlenie, ale wystarczą same cyferblaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.