cezzar1 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Sprzątając bagażnik, znalazłem 2 identyczne śruby M6, walające się luźno na dnie wnęki koła zapasowego. Przypuszczam, że były tam od nowego, chyba że komuś coś wpadło podczas jakichś prac, choć wszystko wygląda na dziewicze. Może ktoś kojarzy, co może być nimi przykręcone....albo co gorsza nie przykręcone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Otwórz klapę bagażnika i sprawdź mocowanie lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Sprawdzę. Dzięki za wskazówkę. Ale tak przeglądam katalog części i wydaje mi się, że nie mam tych uchwytów w bagażniku. To mogą być śruby od tych uchwytów, ale nie mogę znaleźć w necie zdjęć po numerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 5 minut temu, cezzar1 napisał: Sprawdzę. Dzięki za wskazówkę. Ale tak przeglądam katalog części i wydaje mi się, że nie mam tych uchwytów w bagażniku. To mogą być śruby od tych uchwytów, ale nie mogę znaleźć w necie zdjęć po numerze. Nie są to z pewnością śruby do mocowania lamp. Uchwytów do siatki czy gum powinno być cztery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Uchwyty są wszystkie cztery, dobrze zamocowane, lampy również są przykręcone. To chyba jakiś roztargniony brytyjczyk w fabryce je zgubił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 45 minut temu, cezzar1 napisał: Uchwyty są wszystkie cztery, dobrze zamocowane, lampy również są przykręcone. To chyba jakiś roztargniony brytyjczyk w fabryce je zgubił :) Brytyjczyk? :) Tacy tam nie pracują na taśmach. Śrubki widać były już przykręcane o czym świadczą czarne końcówki. Prawdopodobnie przechodziły przez podwozie. Może coś było wymieniane i wkręcono nowe śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.