mehmiddle Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Cześć, od dłuższego czasu mam problem z padającym wspomaganiem, dzieje się to w momencie kiedy auto się rozgrzeje. Wymieniana pompa wspomagania, wymieniana maglownica, nie mam pojęcia czym to może być spowodowane, nikt nie wie i większość mi nie wierzy. Nie jestem znawcą aut dlatego nie wiem co mam z tym zrobić, auto odleży, ochłonie, odpalę i działa przez kilka minut jak należy a potem to jest jakaś tragedia. Dodam że jak jest większy nacisk na podłożę czyli na równej drodze jest gorzej, jak jestem na jakiś kamieniach to kręci się zdecydowanie łatwiej mimo rozgrzanego auta. Wiecie co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 a wąż był dorabiany?? bo nieraz tam jest dławica i może w tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehmiddle Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 W dniu 5.06.2018 o 11:40, DINO napisał: a wąż był dorabiany?? bo nieraz tam jest dławica i może w tym problem nie mam pojęcia, mam go od niedawna, co znaczy dorabiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Godzinę temu, mehmiddle napisał: co znaczy dorabiany? jak cieknie to taniej dorobić niż kupić nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehmiddle Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 ciekło z maglownicy, po regeneracji jest w porządku, nie wierzę że mam takiego pecha że druga pompa była popsuta, nie wiem co mam powiedzieć mechanikowi i do jakiego mechanika z tym pojechać żeby mi sprawdził wszystko co odpowiedzialne za wspomaganie, czy do gościa od regeneracji czy do innego, wolałbym do innego ale co mam mu powiedzieć żeby nie uznał że gadam głupoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol723 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam Ja mam problem ze wspomaganiem tzn jak skręcam na full to piszczy ( pasek? ) jak silnik sie zagrzeje ( pojeżdżę chwile ) to nie występuje już ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.