Karol1708 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Witam , Drodzy koledzy proszę o pomoc w sprawie sensora deszczu / zmierzchu . Samochód jest wyposażony w sensor , sensor znajduje się po prawej stronie na podszybiu ( mała prostokątna zaślepka z okrągłym plastykiem ) po rozebraniu potwierdzam iż jest w tym jakiś sensor ale co teraz z nim ??? . Proszę o informacje jak to się ma do samochodu czy jest możliwość go załączenia/Wyłączenia i czy działa u Was Koledzy . U mnie niestety nie działa . Czy też jest to tylko ma sztukę . Proszę o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol1708 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Może ktoś coś wie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Cześć. Czujnik świateł. Włącza automatycznie mijania. wkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Z tego co wiem z prawej strony jest czujnik nasłonecznienia, który jest częścią klimatronika. Czujnik zmierzchu montowany był z lewej strony i tylko w autach na rynek usa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Sorry, nie doczytałem maila. Jest dokładnie tak. wkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.