Gość vqsoft1 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 wymienial juz ktos z was aku? ile wam wytrzymaly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bielszczak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 ja mam N16 silnik 1,5 benzyna 2002r. listopad-od nowosci i trzyma elegancko ale to przeciez dopiero 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 u mnie tez zdazyl wytrzymac 3 lata i to przy ostryn uzywaniu i czestym audio i wszelich innych odbiornikoow, mysle ze by jeszcze dlugo wytrzymal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 U mnie w poprzednim N14 jak mial 7 lat i go sprzedawałem to jeszcze był orginał Panasonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 u mnie tez zdazyl wytrzymac 3 lata i to przy ostryn uzywaniu i czestym audio i wszelich innych odbiornikoow, mysle ze by jeszcze dlugo wytrzymal no wlasnie sie zastanawiam jak bedzie w zimie. w sumie fura z 2001 (koncowka) wiec niby mlody jeszcze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Almerkę ma od września 2002 i nic nie zapowiada wymiany akumulatora. Mój ojciec w Primerze od 2000 roku jeździ i dopiero na dniach ma zamiar wymienić na nowy. Powoli zaczyna dawać znać o swoich słabościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek_k Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 ja w swojej N16 1.8 wymienilem w zeszlym roku , auto z konca 2000 roku , podczas silnych mrozow i parkowaniu pod chmurka nie dal rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja mam jeszcze oryginał, zobaczymy jak puknie -20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No to i ja się pochwalę: N15 z 99 aku od nowości. Ale w tym roku zamierzam zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafals Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No to i ja się pochwalę:N15 z 99 aku od nowości. Ale w tym roku zamierzam zmienić. Przebijam :wink: Seryjny od 98 roku ale pewnie tej zimy nie przetrzyma (nowy czeka w pogotowiu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Atko z 11.2001 i jak temp. spadła do +1 rano, to zaczyna się lekko "wahać" przy porannym zapalaniu... Ciekaw jestem bardzo, czy wytrzyma tę zimę [-o< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi