saper14031991 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Witam.Przepraszam za nowy temat ale szukałem i nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje pytania. Otóż mam terrano 2 z silnikiem 2.7 z roku 2005 i przy szybszym ruszeniu z pierwszego biegu jak i wciśnięciu więcej gazu na drugim słyszę dziwne stuki zgrzyty z podwozia. Na innych biegach nie ma tego problemu i jeśli ruszam łagodnie też jest cisza. Dodam że nie piłuje go jakoś ostro chodzi mi o żwawsze ruszenie z pod światem i takie tam. Dźwięk pojawia się z napędem na dwa jak i na cztery koła.Z przodu zamiast sprzęgiełek są oryginalnie zabieraki. Będę wdzięczny za wszelkie porady. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 sprawdź krzyżaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.