Michalmiko Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Nadszedł ten czas, muszę się pożegnać, przynajmniej z QQ Kilka miesięcy temu zamówiłem nowe autko, które jak dobrze pójdzie, odbiorę za miesiąc. Długo zwlekałem z wystawieniem Qashqaia, ale dziś to zrobiłem i ogłosiłem go do sprzedaży. Nie wiem jeszcze jak zniosę samą sprzedaż, bo bardzo się zżyłem z tym samochodem. Jakby nie było, prawie sześć lat! Zawsze wszędzie mnie zawiózł bez kaprysów, wszędzie wyjechał zimą, ehhh... Mam nadzieję, że pójdzie w dobre ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Łza się kręci, ale ..... Niech mu nowe ręce lekkie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Rozumiem ...też tak się czułem! Myślę ,że "nie pożegnasz forum" a tylko auto !? Mimo , że Qq I to tylko jeden z wielu moich aut ale jako nieliczny sentyment po sobie pozostawił ! Możemy życzyć wszystkim by z takim "uczuciem" auta wspominali ! Edytowane 12 Czerwca 2018 przez toruńczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 wsiądziesz no nowo pachnącego i zerowym brzebiegiem to zapomnisz o QQ ja szybko zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Haha, nie no na forum będę zaglądał, choć tutoriali już raczej nie będę tworzył dla QQ Ojciec jak zobaczył wczoraj jak robiłem zdjęcia QQ to zapytał czy na pewno... Że takie ładne to auto Niestety (stety ) nowe już zamówione, a potrzebuję większe więc nie ma odwrotu. Jeszcze biorąc pod uwagę, że nowe jest skonfigurowane tak jak chciałem, no może bez kilku pierdółek, bo już by wyszło sporo poza budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ależ tajemniczy... ...nie daj się prosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Chodzi o to, na co zmieniam? Na dużego czeskiego SUVa Skoda Kodiaq 2.0 tsi 4x4 w wersji Style z większą ilością dodatków z konfiguratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jakie jeszcze brałeś pod uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 W sumie to początkowo Skody w ogóle nie brałem pod uwagę. Myślałem jeszcze nad używanym Jeepem Grand Cherokee, ale wszystkie były w nie najlepszym stanie. Pod uwagę jeszcze brałem Kia Sorento, ale w sumie nawet jej nie obejrzałem w salonie, bo jakoś tak mi się odwidziała jak zobaczyłem te wszystkie rozwiązania simply clever w Kodiaqu Może nie wygląda tak w środku (nie jest "przebajerowany"), ale on ma masę rożnych fajnych rozwiązań i dużo dobrze działających elementów wspomagających i bezpieczeństwa. Jeszcze tak żonie przebąknąłem o nowym Koleosie, ale diesel, skrzynia CVT i szybka utrata wartości nas też nastawiła na wielkie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Pozostaje życzyć zadowolenia z jazdy,szerokości i bezawaryjności.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ja również życzę Ci Michale zadowolenia z nowego nabytku i bezawaryjnej jazdy. Jak już odbierzesz, to wrzuć jakąś fotkę - dzięki za twoją obecność na forum i mam nadzieje że dotrzymasz słowa ( jak nasz wspaniały kolega toruńczyk) i będziesz zaglądał na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ja też QQ sprzedałem już ponad 2 lata temu, a ciągle tu zaglądam Więc tak, zdecydowanie wrzuć fotkę nowego nabytku, chętnie popatrzymy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Tyle czasu i pracy poświęciłem na forum, że szkoda by to (chyba) było zaprzepaścić, będę z Wami Oby było tylko bezawaryjnie, to będzie dobrze.Gambiting, to już dwa lata? Ale ten czas leci. A tak odnośnie GLA, to bliska rodzina niedawno kupiła GLA 250. Całkiem fajne autko Pewnie, że się pochwalę, skoro prosicie Na razie mam tylko symulację z konfiguratora, a to raczej Was nie zadowoli Wyglądać będzie dokładnie tak jak tutaj, z zewnątrz identyczna konfiguracja : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrPLGB Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Przód i tył jak popatrzyć to Range Rover ale czy taki bezawaryjny, to tylko vw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) To ile teraz czeka się na "kodżak'a"? Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Taniej wychodzi niższa wersja + pakiety niż wyższa? Czy zarówno w tej i w tej te pakiety są za dopłatą? Edytowane 18 Czerwca 2018 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) I ja także rozsrałem się z Qashqaiem... trochę mi to szkoda bo to dobre poczciwe auto było... trafił do Kielc do milej rodzinki. Znalazłem bardzo zadbanego xc60 z silnikiem 2.0d 5 cylindrów. Edytowane 20 Czerwca 2018 przez BarracuDa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Mi zalatuje Audi, w sumie ten sam właściciel Bardziej tutaj patrzyłem na praktyczność, nawet do znaczka się już jakoś pomału przekonuję Z bezawaryjnością nie jest źle. Ludzie narzekają raczej na drobiazgi, ale model jest dopiero dwa lata więc, czas pokaże co może wyjść z jego upływem. Czas oczekiwania na Kodiaqa to temat rzeka. Jedni czekają od zeszłego roku do chwili obecnej, inni dostają szybciej. Ja jak wszystko pójdzie zgodnie z założeniami i tym co podają z fabryki, to będzie trzy miesiące. Bazowa wersja to coś ponad 90 tysięcy. Początkowo jak zacząłem doposażać średnią wersję w to co ma topowa wersja Style, to wyszło drożej niż bym wziął Style i też nie było wszystkiego co ona ma. Z tego do wersji Style można jeszcze dobrać tyle dodatków, że jak sobie zrobiłem z ciekawości symulację, wszystko na maxa, to wyszło coś koło 230tysięcy Spieszyłem się z zamówieniem, bo MY2019, który wchodzi do produkcji już na dniach, ma być droższy, ale silniki benzynowe, na jaki się zdecydowałem ma mieć filtr GPF (odpowiednik DPF w dieslu). Uważam, że im mniej tych pseudo-ekologicznych dodatków tym lepiej. Finalnie wybrałem wersję Style z kilkoma dodatkami. Mam prawie wszystko co chciałem. Dziękuję za życzenia XC60 to też fajne autko Podejrzewam, że jesteś zadowolony ze zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Auto mam od tygodnia więc jeszcze jestem zadowolony. Silnik to czysta poezja nie wspomnę o automatycznej skrzyni biegów istny komfort. Miejsca o wiele więcej, prawdziwy test za miesiąc bo wtedy czeka nas wycieczka ok 4 tyś km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Ja też wziąłem Kodiaqa w automacie. W połączeniu z dodatkowymi asystentami to auto może samo jeździć, szczególnie w korkach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Nic tylko siadać z tyłu i niech nas wiezie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Haha, trzeba co jakiś czas złapać kierownicę, więc lepiej siedzieć z przodu. Po za tym, jakoś nie byłbym w stanie zaufać elektronice w stu procentach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Z przodu lepiej widać Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 A z tyłu przy cofaniu przez tylną szybę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Raz z przodu raz z tyłu i już jazda nie jest nudna Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 A ja bedę robił pożegnanie z powitaniem Dostałem bardzo dobrą propozycję z Nissana i na początku lipca oddaję mojego 1.2 i w zamian biorę 1.6 b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi