MisilYE Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Bez dopłaty czy muszą Cię w rękę jeszcze pocałować Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 No tak to nawet u Putina nie ma! Za dopłatą i z dodatkami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Ale już poliftowy?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Jacko wierny jednej marce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Gratulki i niech się drań nie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 A ja bedę robił pożegnanie z powitaniem Dostałem bardzo dobrą propozycję z Nissana i na początku lipca oddaję mojego 1.2 i w zamian biorę 1.6 b No to gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 19 godzin temu, Michalmiko napisał: Jacko wierny jednej marce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gdyby na prawdę nie dobra propozycja (przez telefon!) to mogło by być coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zdrada trochę szczegółów Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaZdradź Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaZdradź Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 No cóż,za mojego dostałem 47 tys.za nówkę dostałem propozycję cenową 81 tys (acenta z pakietem zimowym) W dniu ,w którym dostałem propozycję było do sprzedaży tylko 6 sztuk...a kiedy zaklepałem zostały tylko 2 i z konieczności wybrałem czarny metalic.Do tego mam znowu voucher na drugi przegląd,zimówki 16 ' na stalówkach z czujnikami,nakładki na progi , dywany gumowe i jeszcze czujniki parkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 9 minut temu, JACKO29 napisał: No cóż,za mojego dostałem 47 tys.za nówkę dostałem propozycję cenową 81 tys (acenta z pakietem zimowym) W dniu ,w którym dostałem propozycję było do sprzedaży tylko 6 sztuk...a kiedy zaklepałem zostały tylko 2 i z konieczności wybrałem czarny metalic.Do tego mam znowu voucher na drugi przegląd,zimówki 16 ' na stalówkach z czujnikami,nakładki na progi , dywany gumowe i jeszcze czujniki parkowania. Zestaw do tuningu a'la Dżak masz na stanie, czy dopiero w przygotowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jaco wybebesz swego z wszystkich udogodnień a co im będzie dawał prezenty za tyle nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Thunder napisał: Zestaw do tuningu a'la Dżak masz na stanie, czy dopiero w przygotowaniu? Mam na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ciekawe za ile go później sprzedadzą ?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 A gdzieś koło 60tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 sam się dziwiłemPrzecież miał 3 razy poprawki blacharskie i malowania.Niby nic wielkiego ,ale zawsze.Co? Wyczyszczą historię choroby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Stworzą nową Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Współczuję nabywcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Mój QQ dziś pojechał. Smutno mi trochę. Przyjechała rodzina ze swoim mechanikiem. Ja chyba dałem się wkręcić, bo ściągnęli dolot od intercoolera i było tam trochę oleju a niby nie powinno być. Niby, że turbina gwizda i było trochę zapocone pod turbiną. Odkąd pamiętam to tak chodziła. Przeczytałem trochę forów i ponoć te silniki tak mogą mieć, to nie jest nic groźnego. Finalnie urwali 3000zł od tego co w ogłoszeniu, dostali prawie nowe zimówki, wszystkie oryginalne klamoty. Płakać mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Michale nie żałuj idzie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Nowe już w poniedziałek się wyprodukowało Masz rację, już czasu nie cofnę, a życzę im aby autko jak najlepiej służyło Teraz przynajmniej będę miał niższą ratę za Skodzinę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Kiedyś gość mi powiedział że jak się żałuję to się auto psuje Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Cześć, Się dzieje Gratulacje nowych furek i zaglądajcie tu jeszcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Gratki Michał.A w rurze od icka zawsze się znajdzie troszkę oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Słyszałem, że jak się dużo żałuje, to się chudnie, bo żal d*pę ściska Cieszę się, oni pewnie tez, choć jak próbowałem opowiedzieć co i jak jest w aucie to w sumie nie doszedłem do głosu. Facet powiedział a tam dodatki... Gość tylko szukał na czym tu urwać kasę. W rurze intercoolera było tyle oleju, że musiał dość głęboko wsadzić palec żeby coś nabrać, trochę było zapocone pod turbiną i tu mnie to zbiło z tropu. Finalnie autko poszło za 40900 z prawie nowymi zimówkami i całym zestawem akcesoriów typu fabryczne radio etc. Uważam ze cena dla jednej i drugiej strony jest ok, biorąc pod uwagę, że to wersja 4x4 z polskiego salonuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi