Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pożegnanie

Michalmiko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No tak to nawet u Putina nie ma! :D  Za dopłatą i z dodatkami,

Jacko wierny jednej marce

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Upvote 1

A ja bedę robił pożegnanie z powitaniem
Dostałem bardzo dobrą propozycję z Nissana i na początku lipca oddaję mojego 1.2 i w zamian biorę 1.6 b

No to gratulacje!

19 godzin temu, Michalmiko napisał:

Jacko wierny jednej marce emoji3.png

Gdyby na prawdę nie dobra propozycja (przez telefon!) to mogło by być coś innego :D

Zdrada trochę szczegółów

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Zdradź

Zdradź

No cóż,za mojego dostałem 47 tys.za nówkę dostałem propozycję cenową 81 tys (acenta z pakietem zimowym) W dniu ,w którym dostałem propozycję było do sprzedaży tylko 6 sztuk...a kiedy zaklepałem zostały tylko 2 i z konieczności wybrałem czarny metalic.Do tego mam znowu voucher  na drugi przegląd,zimówki 16 ' na stalówkach z czujnikami,nakładki na progi , dywany gumowe i jeszcze czujniki parkowania.

9 minut temu, JACKO29 napisał:

No cóż,za mojego dostałem 47 tys.za nówkę dostałem propozycję cenową 81 tys (acenta z pakietem zimowym) W dniu ,w którym dostałem propozycję było do sprzedaży tylko 6 sztuk...a kiedy zaklepałem zostały tylko 2 i z konieczności wybrałem czarny metalic.Do tego mam znowu voucher  na drugi przegląd,zimówki 16 ' na stalówkach z czujnikami,nakładki na progi , dywany gumowe i jeszcze czujniki parkowania.

Zestaw do tuningu a'la Dżak masz na stanie, czy dopiero w przygotowaniu?

1 godzinę temu, Thunder napisał:

Zestaw do tuningu a'la Dżak masz na stanie, czy dopiero w przygotowaniu?

Mam na stanie :D

sam się dziwiłemPrzecież miał 3 razy poprawki blacharskie i malowania.Niby nic wielkiego ,ale zawsze.Co? Wyczyszczą historię choroby???

Współczuję nabywcy...

Mój QQ dziś pojechał. Smutno mi trochę. Przyjechała rodzina ze swoim mechanikiem. Ja chyba dałem się wkręcić, bo ściągnęli dolot od intercoolera i było tam trochę oleju a niby nie powinno być. Niby, że turbina gwizda i było trochę zapocone pod turbiną. Odkąd pamiętam to tak chodziła. Przeczytałem trochę forów i ponoć te silniki tak mogą mieć, to nie jest nic groźnego. Finalnie urwali 3000zł od tego co w ogłoszeniu, dostali prawie nowe zimówki, wszystkie oryginalne klamoty. Płakać mi się chce :(

Nowe już w poniedziałek się wyprodukowało
Masz rację, już czasu nie cofnę, a życzę im aby autko jak najlepiej służyło Teraz przynajmniej będę miał niższą ratę za Skodzinę

Kiedyś gość mi powiedział że jak się żałuję to się auto psuje

Cześć,

Się dzieje :D

Gratulacje nowych furek i zaglądajcie tu jeszcze :)

Pozdrawiam

Gratki Michał.A w rurze od icka zawsze się znajdzie troszkę oleju

Słyszałem, że jak się dużo żałuje, to się chudnie, bo żal d*pę ściska
Cieszę się, oni pewnie tez, choć jak próbowałem opowiedzieć co i jak jest w aucie to w sumie nie doszedłem do głosu. Facet powiedział a tam dodatki... Gość tylko szukał na czym tu urwać kasę. W rurze intercoolera było tyle oleju, że musiał dość głęboko wsadzić palec żeby coś nabrać, trochę było zapocone pod turbiną i tu mnie to zbiło z tropu. Finalnie autko poszło za 40900 z prawie nowymi zimówkami i całym zestawem akcesoriów typu fabryczne radio etc. Uważam ze cena dla jednej i drugiej strony jest ok, biorąc pod uwagę, że to wersja 4x4 z polskiego salonu