bhtom Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Witam, W dniu 24.06.2018 o 13:30, JACKO29 napisał: sam się dziwiłemPrzecież miał 3 razy poprawki blacharskie i malowania.Niby nic wielkiego ,ale zawsze.Co? Wyczyszczą historię choroby??? Nie zapominajmy, że cenę podnoszą siłowniki otwierania maski Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Łoch! Ogień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 No i moje szczęście znowu dało się we znaki Na razie jestem bez samochodu, pożyczam Jeepa od taty Skoda została "uszkodzona" w transporcie. APEL DO WSZYSTKICH! SPRAWDZAJCIE VIN PRZED ODBIOREM SAMOCHODU!!! Dowiedziałem się dziś, że mój zamówiony Kodiaq nawet nie wyjechał z Poznania do salonu. Dostałem umowę kredytową, z ciekawości wpisałem numer VIN w wyszukiwarkę na autobaza.pl . Pojawił się trójkącik. Pomyślałem pewnie że naciągacze, gdzie w nowym aucie szkoda!? 30zl pomyślałem nie zbiednieje. Pojawił się raport, samochód miał szkodę w czerwcu na 200-500zl. Dzwonię do salonu, że nic nie wiadomo ale idzie do kierownika. Dzwonię za chwile i faktycznie rysa na plastiku Okazało się, że samochód miał szkodę Rozumiecie to, auto które nawet nie wyjechało na ulice miało szkodę!!!Plastik - dokładka pod zderzakiem ma zarysowanie i będzie to wymienione (jest na zatrzaskach). Cena elementu niespełna 300złZ drugiej strony szkoda, że poszło to w historię VIN, bo usterka na prawdę kosmetyczna, a rysa w życiorysie samochodu już jest na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 W tych transportach to dzieją się dziwne rzeczy .Jak to mówią " Nowy but i dziura "Dla pewności że to tylko rysa była obejrzyj go dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Obejrzę, sprawdzę też miernikiem lakieru elementy metalowe. Dostałem do wglądu zdjęcie tej rysy i to kosmetyka, ale chcą wymienić, niech wymieniają. Szkoda tylko, że poszła w historię pojazdu taka bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi