ron5 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witam ,mam w Navarze huczenie cykliczne koła przód przy skręcie,przy jeździe prosto nie ma huczenia.Czy to jest piasta czy przegób albo może coś innego? Z góry dziękuję za podpowiedź,chcę nakierunkować warsztat odpowiednio,żeby mi całego zawieszenia z przodu nie wymienili za ciężką kasę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Łożysko koła do wymiany czyli cała piasta. Musisz sprawdzić przy skręcie w którą stronę huczy bardziej. Jeśli przy skręcie w lewo to prawy przód a jak wnku prawo to lewy przód. Wymiana piasty ok 1,5 godzinki roboty , konieczny klucz 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ron5 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 dzięki.ale czy to,że huczy tylko przy jeździe na wprost nie świadczy np o przegubach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.