PiotrR Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witam wszystkich, Poszukuję uczciwego warsztatu dla mojego Tyranka '96 (ten 93-96) w Warszawie i okolicach, preferencyjnie na wschód i płn.-wsch. Do zrobienia standardowo tuleje z przodu, prawdopodobnie jeden wieloklin (różnica wysokości 2 cm na budzie lewa-prawa przód). Wydaje mi się, że pierwszy lepszy warsztat tego nie zrobi, z resztą byłem u mojego mechanika od osobówek i wiedział mniej ode mnie (a ja jestem nowym użytkownikiem tego zacnego samochodu ;-). Acha, jeszcze mam wrażenie że moc na tylnej osi się nierówno rozkłada, ale to chyba może poczekać. Chciałbym nadmienić, że forum przeszukałem tak jak instrukcja przewiduje i znalazłem tylko wątek o Dęblinie, co dla mnie odpada, bo mam na pokładzie noworodka i nie mam czasu jeździć po kraju, a już szczególnie wracać komunikacją czy coś w tym stylu. Pomożecie? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Tuleje z przodu to katorga, palenie i cięcie, nowe śruby ... Pytanie na kiedy byś chciał mieć to zrobione bo na razie u mnie terminarz zajęty, na najbliższe tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrR Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Nie wiem czy się dobrze wyraziłem, chodziło mi o te gumowe elementy, one się po prostu wytarły. Mamy drugi samochód "cywilny", więc możemy poczekać. Tyrankowi zbliża się termin badania technicznego, ale wolę poczekać i pojechać jak już wszystko będzie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 te gumowe z przodu czy z tyłu, z góry z dołu ? bo to jest różnica, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.