konrad4973 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Witam , jakie przebiegi maja wasze 1.6 dig turbo ? Jak z rozrzadem , trzeba wymieniac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekR Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Mój z 2010 ma ponad 65000, rozrząd jest na łańcuchu i się nie wymienia, chyba, że zacznie łomotać lub obcierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarB Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Bardzo się zdziwisz, że się nie wymienia U mnie przy ok. 116-118 tys. zaczął dzwonić. Diagnoza - łańcuch. Wymienili. Od mechanika na koniec usłyszałem, że padają łańcuchy już przy 60 tysiącach. Prawie 120 tys. to w sumie niezły wynik. Dodał, że minęły te czasy, że łańcuchy są bezawaryjne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 U mnie jest prawie 160000 km i już był wymieniany przez poprzedniego właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majwar Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Też tak myślałem: łańcuch - będzie bez problemu... Życie pokazało, że może być inaczej - auto z 2012 roku i przy ok. 40.000 km (auto ma licznik w milach) - wymiana łańcucha rozrządu. Wyciągnął się o ponad 1,5 oczka. Zaznaczę: autem jeździ praktycznie tylko żona; raczej delikatnie. Zamknęło się kwotą ok. 4000,00 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvius Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Witam. Czy jest możliwość wymiany łańcuszka rozrządu gdzieś poza ASO? Ile biorą mechaniory za wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarB Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jak szukałem przed rokiem - latem 2017 to w żadnej hurtowni nie było części. Wszystko przez ASO, co powodowało, że jakakolwiek naprawa poza ASO traciła sens. Być może teraz już się da nabyć części w tańszych hurtowniach. PSNa części czekałem około dwóch tygodni. Część szła z Japonii via Amsterdam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.