pugi36 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam jadąc dzisiaj z pracy zapaliła mi się kontrolka nie zapiętych pasów pasażera poczym włączył się owy alarm po wpięciu pasa wszystko wróciło do normy po ponownym wypięciu ten sam problem!! Przejrzałem całe forum i niczego konkretnego nie znalazłem więc mam pytanie czy ktoś miał podobnie?? Z góry dziękuję i pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEL Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Podłączę się do tematu. U mnie permanentnie świeci się kontrolka pasów kierowcy. Wisi mi to bo i tak jeżdżę z zapiętymi ale poznałbym rozwiązanie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Pośrednio chciałbym dowiedzieć się jak wyłaczyć sygnał dżwiękowy i świetlny ale w T31,aby mnie nie irytowały kiedy jeżdże bez zapietych pasów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 To jakieś żarciki? Teraz, karibox1 napisał: To jakieś żarciki? miałeś jakąś teczkę na fotelu pasażera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 jak zepsuje sie strona kierowcy to problem tkwi w zapięciu natomiast u pasażera w siedzeniu jest mata zamykająca obwód jak się usiądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 sam czujnik zapięcia pasów jest w zapięciu (dochodzą tam dwa kabelki i obwód zamykany jest poprzez klamrę). w teorii jak zrobisz zworkę na tych przewodach, powinien to widzieć jako na stałe zapięte pasy. Drugie rozwiązanie jakie znam, to wpięta na stałe klamra od pasa kupiona na szrocie. dzięki temu nie ma ingerencji w instalacje elektryczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pugi36 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 14 godzin temu, karibox1 napisał: To jakieś żarciki? miałeś jakąś teczkę na fotelu pasażera? O to chodzi że nie miałem żadnej teczki plecaka itd.. dziś rano wszystko już ok poruszałem kostkami pod fotelem i narazie jest ok!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 aaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.