Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Elektryka szyby

Oli1310

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy powiecie mi gdzie będę mógł kupić mechanizm elektrycznej szyby przedniej lewej? Wersja Eu. 

Na allegro poszukaj lub zapytaj tu;

Zadzwoń pod numer 506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Części Samochodowe Cezary Nieznajek.  Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres. (Nie za bardzo odpowiada na e-maile, nie ma czasu ich przeglądać, lepiej dzwonić)

• 1 miesiąc temu...

Rozbierales juz te drzwi? Tam jest chyba system prowadnic z linkami i silnik. Trzeba zdjagnozowac czy te prowadnice z linkami padly czy silnik. Najczesciej padaja te linki i wymienia sie ten system prowadnic a silnik przeklada. Ten prowadnice sa tansze niz silnik. Robota na godzine czasu. W usa kosztuje to ok. 70$ . Polak to pewnie umial by te linki naprawic. Mi wymiana zajela godzine czasu z rozlozemiem i zlozeniem drzwi, a pierwsze rozebranie w celu diagnostyki z 1.5 godziny, pomalu zeby nic nie polamac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...