Oli1310 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Witam, czy powiecie mi gdzie będę mógł kupić mechanizm elektrycznej szyby przedniej lewej? Wersja Eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Na allegro poszukaj lub zapytaj tu; Zadzwoń pod numer 506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Części Samochodowe Cezary Nieznajek. Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres. (Nie za bardzo odpowiada na e-maile, nie ma czasu ich przeglądać, lepiej dzwonić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Rozbierales juz te drzwi? Tam jest chyba system prowadnic z linkami i silnik. Trzeba zdjagnozowac czy te prowadnice z linkami padly czy silnik. Najczesciej padaja te linki i wymienia sie ten system prowadnic a silnik przeklada. Ten prowadnice sa tansze niz silnik. Robota na godzine czasu. W usa kosztuje to ok. 70$ . Polak to pewnie umial by te linki naprawic. Mi wymiana zajela godzine czasu z rozlozemiem i zlozeniem drzwi, a pierwsze rozebranie w celu diagnostyki z 1.5 godziny, pomalu zeby nic nie polamac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.