Gość m@rllok Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 witam mam pytanie czy ktos z was zakladal takie tarcze w almerce i czy jest to trudne pzd 8) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70983010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJ One-Way Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 no chłopaki a moze dziewczeta:)zgłaszajcie sie, bo w sumie tez chcialbym sobie cos takiego zamontowac, wygladaja calkiem calkiem:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 No ja tez o tym mysle tylko do mojej N15.Ten sam koles ma aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Poszukajcie dobrze na forum, jest caly opis jak ja robilem takie u siebie! Ja jeżdze na takich juz od roku. A wogole to te zegary sprzedaje moja znajoma i akurat te na zdjeciach to sa moje bo sam jej dawałem na wzór oryginalne tarcze. Jakby ktoś chciał fotki to piszcie na priv to powysyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Poszukajcie dobrze na forum, jest caly opis jak ja robilem takie u siebie! Ja jeżdze na takich juz od roku. A wogole to te zegary sprzedaje moja znajoma i akurat te na zdjeciach to sa moje bo sam jej dawałem na wzór oryginalne tarcze. Jakby ktoś chciał fotki to piszcie na priv to powysyłam! a pamietasz moze w jakim dziale byl ten opis bo nie moge go namierzyc 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 a pamietasz moze w jakim dziale byl ten opis bo nie moge go namierzyc 8) Bylo w dziale Almera "Białe tarcze zegarów do N15 i N16" - chyba ze zostało już wywalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Dla leniwych wrzucam dwie foty tutaj: I drugie po zmroku, w rzeczywistości widac wyraźniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 super to wyglada bardzo mi sie podoba a co do niebieskiego koloru to tez cos zmieniales czy te tarcze maja taka folje niebieska? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 super to wyglada bardzo mi sie podoba a co do niebieskiego koloru to tez cos zmieniales czy te tarcze maja taka folje niebieska? 8) Folia jest niebieska, ale jakbyś chciał to moze zrobia Ci na inny kolor (to tylko folia). Warto zapytać, powołaj sie na nasz klub, ona powinna cos tam zakumać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 To ja sie chyba tez zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m@rllok Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 super to wyglada bardzo mi sie podoba a co do niebieskiego koloru to tez cos zmieniales czy te tarcze maja taka folje niebieska? 8) Folia jest niebieska, ale jakbyś chciał to moze zrobia Ci na inny kolor (to tylko folia). Warto zapytać, powołaj sie na nasz klub, ona powinna cos tam zakumać. nie no niebieska jest spoko jutro zamawiam tarcze pzd 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJ One-Way Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 wszystko ladnie pieknie ale z tego co zauwazylem u elcoruso na nocnym zdjeciu podswietlenie nie rozchodzi sie rownomiernie!!Chlopaki jak zalozycie te tarcze to mozna prosic o zamieszczenie waszych zdjec dla porownania!!Glownie chodzi mi tu o to nieszczesne podswietlenie!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 wszystko ladnie pieknie ale z tego co zauwazylem u elcoruso na nocnym zdjeciu podswietlenie nie rozchodzi sie rownomiernie!!Chlopaki jak zalozycie te tarcze to mozna prosic o zamieszczenie waszych zdjec dla porownania!!Glownie chodzi mi tu o to nieszczesne podswietlenie!!!Pozdrawiam Bo tak jest i bedzie prawdopodobnie u każdego. Po prostu tam gdzie podświetla wyraźniej sa żarówki i światło nie rozchodzi sie równomiernie. Jest oczywiście możliwośc podswietlenia np. na ledach w wiekszej ilości miejsc i bedzie dopiero super efekt, ale z tym to już jest troche zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Nie wiecie moze czy w N15 zarowki sa rozmieszczone tak samo i jak to by wygladalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie tego nierownomiernego podswietlenia.Jak to mozliwe ze w fabrycznych czarnych zegarach z bialym podswietleniem jest one rownomierne a z niebieska folia juz nie?Czy z folia roznice sa bardziej widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie tego nierownomiernego podswietlenia.Jak to mozliwe ze w fabrycznych czarnych zegarach z bialym podswietleniem jest one rownomierne a z niebieska folia juz nie?Czy z folia roznice sa bardziej widoczne? Do dzisiaj nie znam odpowiedzi :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Kto potrafi wyjasnic to zjawisko? Czy chodzi o to ze biala folia lepiej przepuszcza swiatlo(taki ze mnie fizyk amator) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AD4M Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Swego czasu sam zrobiłem takie zegary do CorsyB. Roboty trochę z tym było - bez plotera oczywiście się nie obejdzie. W sumie zapłaciłem jakieś 40zł za materiały i ploter. Oryginalne zegary są inaczej skonstruowane - wykonane z innych materiałów stąd pewnie różnice w przepuszczalności światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi