metin Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam . Potrzebuje pomocy w kwestii lokalizacji czujnika położenia wału silnik 1,8 16v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy_81 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Na dole pod silnikiem od strony kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metin Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 A może tak dokładniej bo byłem pod samochodem i jakoś nie widziałem? może ma ktoś fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Kolego! Pod pokrywą silnika trochę na dole z deka na lewej obudowie silnika już wrzucam foto. To jest wersja do 2002- 2007 1.8 P12Pod osłoną silnika konkretnie... Zapraszam do mnie wszystko wytłumaczę i podpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeceNaFarcie Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Ja wymieniałem. Znajdziesz go niedaleko rozrusznika, przymocowany na jedną śrubę. Bardzo mało miejsca masz, tylko na rękę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Sam potrzebuję pomocy odnośnie czujnika położenia wałka rozrządu ponieważ kupiłem i nie chodzi czy ktoś mógłby która wersja tego czujnika pasuje? Nie wszystkie to jedno i to samo a różnią się numerem części w aucie zamontowany miałem A29-631-B10 A zakupiłem NTY ECP-NS-002 A doradzają mi 23731-4M50B proszę o rozszerzenie tematu w tej kwestii modeli tego czujnika położenia wałka rozrządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Uprzednio należy przeskanować interfejsem diagnostycznym w celu wyeliminiwania usterki! Polecam czujnik ERA około 55,00 zł w sieci INTER-TEAM do Nissan Primera 1.8 Pb 2002r QG18DE. Firma NTY do kosza bubel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.