damianaerox0219 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam Czasem mój 350Z nie chce zapalić, przekręcam kluczyk, kontrolki się swiecą, wciskam sprzęgło i nic, wtedy recznie wciskam czujnik przy sprzęgle i zapala choć tez nie zawsze, zdarzyło się kilka razy ze wcisnąłem pedał, nie zapalił, wcisnąłem czujnik ręcznie i równiez brak reakcji, dopiero po którymś razie wciskając pedał sprzęgła lub czujnik recznie udało się uruchomić... Rozrusznik przeglądniety, wyczyszczony z syfu, szczotki w porzadku, aku zdrowy styk dobry, szukać przyczyny w czujniku sprzegła czy może np kostka stacyjki, automat rozrusznika? czy jeszcze coś innego? Jest to troche irytujące gdy wsiadając do auta trzeba krecic kluczykiem kilka x az załapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Na Twoim miejscu odrazu wywalił bym ten czujnik na sprzęgle. Ja tak zrobiłem zaraz po kupnie zacinał się jeszcze gorzej niż u Ciebie. Prosta konstrukcja dwie blaszki, ale bez sensu poprawiać lepoej odrazu się pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Temat do zamkniecia, cewka rozrusznika dawała w d... zmieniłem cały rozrusznik i gra gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.