toldig Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam mój problem objawia się mianowicie oddałem zawór scv dla kolegi do wyczyszczenia sposobem youtubowym(mówił że się zna na tym i robił to wiele razy) następnie po zamontowaniu i ręcznym resecie pompy zawór wydaje dziwny dzwięk(określam to jako buczenie coś jakby zwarcie). Auto nie chce odpalić. Moje pytanie brzmi czy zawór normalnie powinnien wydawać taki dźwięk, oraz czy możliwe że podczas wymiany zawór uległ zapowietrzeniu, a jeśli tak to jak go odpowietrzyć? Z góry dzięki za dobre rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 poszukaj na forum, było już o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldig Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Przeczytałem wszystkie możliwe wątki o tej tematyce i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Może kolega raczy odpowiedzieć skoro tak dobrze orientuje się w temacie. Mam jeszcze jedno czy auto powinno odpalić na odłączonym zaworze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.