Guardian8104 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam serdecznie Mam pewien problem mianowicie wszedłem w menu serwisowe w mojej kaszance, wcisnolem coś i teraz podczas jazdy nie mogę wpisać adresu do nawigacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guardian8104 Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Czy ktoś może pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz58 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam. Zrobiłem podobnie jak Ty . Czy udało się Tobie przywrócić to ustawienie ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Może Setup. System i Ustawienia fabryczne ? A czy w Setup / Nawigacja noe pojawiła sie jakaś nowa opcja do właczania / wyłaczania wprowadzania adresu podczas jazdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz58 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam kolegę . Zrobiłem reset do ustawień fabrycznych i nic to nie dało. jutro sprawdzę czy jest jakiś nowa opcja . A czy koledze udało się przywrócić wpisywanie w czasie jazdy? Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mereth92 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Wyłączenie opcji wpisywania w czasie jazdy jest permanentne. Nie da się teraz tego włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz58 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anrac Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Witam. Mam podobną sytuację. :-(. Czy komuś udało się w tej kwestii rozwiązać problem?. (Może po dostatniu się do płyty głównej w radiu/nawigacji jest jakichś, np. reset, a może jest jakaś bateria podtrzymująca pamięć?) Może ktoś już patrzył i coś wie na ten temat? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.