nissanIway Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witam. Czy podczas cofania podglądając obraz z kamery cofania na NC powinien być sygnał (brzęczyk) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 7 godzin temu, nissanIway napisał: Witam. Czy podczas cofania podglądając obraz z kamery cofania na NC powinien być sygnał (brzęczyk) ? Instrukcję NC korniki zżarły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissanIway Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Jeżeli pytanie było za trudne dla Ciebie, to komentarz jest zbędny. O widzę ,że jeździsz z potężnym silnikiem, pojemność 1,2 ,to chyba demon przyśpieszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Milutki jesteś. Na zadane przez Ciebie na wstępie pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. No chyba że oczekujesz, że Ty skrobnąłeś 1 linijkę tekstu, a ktoś powybiera Ci z instrukcji co trzeba i walnie tutaj kilka stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissanIway Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Instrukcję oryginalną posiadam. Jednak nie ma w niej informacji czy powinien być sygnał dźwiękowy podczas zbliżania się do przeszkody. Instrukcja podaje tylko jakie kolory linii odpowiadają za odległość. A moje pytanie było bardzo łatwe , oczekiwałem tylko odpowiedzi TAK lub NIE. Może być to związane z ustawieniami w Setup lub uszkodzeniem beepera. Tyle z mojej strony. Jako, że masz tytuł EKSPERT oczekiwałem odpowiedzi od eksperta a nie od kogoś kto nabija sobie tylko posty. PS. Milutkiego sobie możesz odpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 raczej nie,bo u mnie tez nie brzęczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamyk Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 U mnie w NOTE E12 sygnalizuje przeszkody z tyłu przy cofaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.