Gość szczetke Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 jakie świeczki polecacie do diesla primerki, sprawdziłem swoje padły 2 sztuki a mrozy za pasem w jakiej cenie są orginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Orginały w serwisie Nissana w W-wie są po 105 PLN/szt. Źródło: ASO Nissana przy Al. Jerozolimskich prawie już w Pruszkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markus Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 kupiłem w zeszłym roku świeceNGK wytrzymały tylko 10 miesięcy (elektryka jest w porządku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrrobert Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 A właśnie miałem kupić NGK podobno najlepsze a tu widzę że lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Dziwne trochę. Przecież fabrycznie też są NGK. I też zauważylem, że te kupowane poza ASO znacznie krócej chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markus Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 słuszałem że lepsze są porcelanowe ale cena zaczyna się od ok. 90 zł za sztukę :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrrobert Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dziwne trochę. Przecież fabrycznie też są NGK. I też zauważylem, że te kupowane poza ASO znacznie krócej chodzą. Po ile NGK są w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja kupiłem słoweńskie za 33 zł/szt ... (podobno nie są gorsze) mam już 2 lata i jest ok A .. może ci nie odłącza przekaźnik i cały czas grzeją. Sprawdż czy na gorącym silniku nie masz napiecia na świecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 może ci nie odłącza przekaźnik i cały czas grzeją. też tak pomyslałem... w końcu 10 miechów to krótko a swieca zarowa "działa" tylko przez krótki czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Po ile NGK są w ASO 160 PLN za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrrobert Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Po ile NGK są w ASO 160 PLN za sztukę. Zdecydowanie zadrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markus Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 właśnie wymieniłem świece japońskie EIKO 185zł za 4szt. a przyczyną spalenia poprzednich był PRZEKAŻNIK. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 a przyczyną spalenia poprzednich był PRZEKAŻNIK. Czyli był 'sklejony' i świece cały czas chodziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 a jesli był sklejony to fart że alternator nie poszedł przy długotrwałym wysokim obciązeniu potrafią diody pójśc a potem mostek cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrrobert Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czy świece dokręca się z odpowiednią siłą czy na „Bolka oko” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czy świece dokręca się z odpowiednią siłą czy na „Bolka oko” Delikatnie. 1.5 - 2.0 kgm. I naprawdę nie radzę więcej, można ją łatwo ułamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Tak jak kolega pisze nie za mocno... ja dokręcałem tak jak piszesz... na Bolka oko... tak średnio jak byś zakrecał srubę M6 np zobacz za tydzień jak pojeździsz już trochę... jakbyś za lekko zakrecił to mogą być przedmuchy przy świecach.. jak bedzie czysto to oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rrrobert Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy ktoś używał świec polskiej ISKRY są po 28PLN (NGK po 80PLN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysio Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja uzywalem ISKRY i one nie sa polskie tylko czeskie u mnie przejezdzily okolo roku (pazdziernik 2005/2006) po tym czasie jedna z nich przestala grzac ... i wymienilem komplet na japonskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy ktoś używał świec polskiej ISKRY Do Trabanta były dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markus Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Czyli był 'sklejony' i świece cały czas chodziły? świece włanczały się na 1-1,30min mimo gorącego silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Odgrzewam temat, bo link do niego pojawił się na stronie głównej. Świece żarowe Iskra o symbolu 11721700 w cenie 25 zł szt. dostępne w sklepie http://autosklep.istore.pl/ Jeżdżę na nich już ponad pół roku i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi