Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] 1.8 Pb bez LPG HB 2002r. Czujnik położenia wałka!

cedricco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Wszystkich Forumowiczów...

Mam pytanie odnośnie czujnika położenia wałka rozrządu. Posiadam jak w temacie Nissana Primerę P12 1.8Pb bez LPG HB 2002r. Zakupiłem taki czujnik  firmy NTY i nie chodzi bardzo przerywa nie może wskoczyć na wyższe obroty. Marka oraz typ tego czujnika to NTY ECP-NS-002  a na czujniku napisane HH-NS-002. Na wygląd nie różniący się niczym nawet od orginału. Dodam że zamontowany od nowości  mam nadal SG1C000 a drugi numer to 251581 oraz trzeci modam numer jeżeli jest pomocny A29-631-B10. Proszę o modele i wersje tych czujników jakie są montowane w tym typie auta ponieważ po zakupie mam duże wątpliwości że w sklepie oszukano mnie i sprzedano uszkodzony! Niby taki sam nie różniący się niczym a nie chodzi auto. Czy ktoś w stanie jest mi pomóc rozwikłać mój problem?  Z góry dziekuje i Pozdrawiam wszystkich czytających oraz przeglądających to forum :) Proszę o pomoc i Dziękuję za uawagę...

Kolego! ulisses Dziekuję serdecznie za pomoc i temat do zamknięcia Pozdrawiam.

Dodam że wymieniłem czujnik położenia wałka rozrządu ERA i idzie jak przeciąg! Idealnie Firma NTY do kosza!

• 1 miesiąc temu...

Mogę poprosić o foto gdzie dokładnie sie znajduja te czujniki ? Zarowno polozenia wałka jak i wału korbowego. I jak najlepiej do nich podejsc, trzeba na kanał wjechać czy mozna probowac od góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...