Mati92 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Witam . Kupiłem bazę isofix do fotelika 0-13 kg . Przy zamontowaniu zauważyłem , że mogę ruszać baza na prawo i lewo . Czy to jest wina prowadnic? Czy powinny być takie luzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ja mam fotelik z isofixem i żadnego luzu na boki nie mam. Myślę że nie powinno być żadnego luzu na boki. Spróbuj zainstalować na drugim siedzeniu i zobacz czy tam też luz występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 w foteliku pow 15 kg nie mam luzu no moze - 1 cm. zobacz jak masz moliwosc inny fotelik. moze nowy jest inny albo ma wezsze zaczepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati92 Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Nie jest to jakiś ogromny luz . Ale mogę tą bazą ruszać na prawo i lewo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 sprawdzałem dziś u mnie i...nie ma luzu- jedynie ze 2 mm luzu wynikającego z pracy samego fotelika isofix, a nie uchwytów. jeśli masz luzy na uchwytach to może nie są dokręcone... wcale bym się nie zdziwił, bo to masówka i na linii produkcyjnej pracują ludzie...ja np pod kanapą znalazłem duża nakrętkę "po produkcyjną" inna ewentualność to...jakość bazy isofix, którą masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Mati92 a sprawdzałeś czy taki luz masz na drugim siedzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.