Veld Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam mam pytanko czy jest możliwość ustawienia samemu trybu klimy automatycznej znaczy siły i kierunku nadmuchu murek 3.5 V6 wersja USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Niestety nie ma, przy trybie automatycznym jakiekolwiek naciśnięcie przycisków od klimy powoduje jego wyłączenie i przejście w tryb manual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Cześć. Kierunku tak. Siły nie. wkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jungu Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Wkar - piszesz o przycisku zmiany nadmuchu np. z góry na nogi ? U mnie po wciśnięciu tego przycisku znika oznaczenie "AUTO" nad klimatyzacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Sorry, ale mam unieruchomione auto i póki co nie mogę sprawdzić. wkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 W dniu 17.07.2018 o 11:07, jungu napisał: Wkar - piszesz o przycisku zmiany nadmuchu np. z góry na nogi ? U mnie po wciśnięciu tego przycisku znika oznaczenie "AUTO" nad klimatyzacją U mnie po wciśnięciu też znika oznaczenie "auto". Chyba tak musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 13 godzin temu, troix napisał: U mnie po wciśnięciu też znika oznaczenie "auto". Chyba tak musi być. Musi. Tryb "Auto" wyłącza się przy każdej ingerencji w kierunki nawiewu i temp.. Zmiana kierunku nawiewu zmniejsza efektywność chłodzenia/ nagrzewania do zadanej temp.., do której tryb "AUTO" dąży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.