Daniel17 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Panowie jak wł podgrzewanie przedniej szyby to obroty lekko idą do góry jak wył. To obroty wracają do normy czy to normalne? Posiadam Nissana QASHQAI 1.6 d 130 km rok 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jeszcze nie mam ,ale wydaje mi się to normalne,przecież szyba ma dość dużą powierzchnię,a pobór prądu spory,więc altek musi nadążyć z jego produkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam, Z tego, co się dowiadywałem, przy włączeniu ogrzewania przedniej szyby jest duży pobór energii i obroty "wskakują" na wyższy poziom. W moim przypadku na ok. 1100 obr./min. na biegu jałowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Normalne przy dodaniu dodatkowego dużego obciążenia, jakim w tym przypadku jest włączenie ogrzewania szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel17 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 To co zamykamy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel17 Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.