kcroot Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Hej, nie wiem co mam myśleć na temat ostatnio przeprowadzonej naprawy wtrysków, otóż pojechałem na warsztat (dedykowany pod diesla -pompy, wtryski etc) z dymiącym jak uj wydechem na na czarno. po diagnozie okazało się iż dymi jeden z 4, wiec wyjęli do sprawdzenia wszystkie, po czym do wywalenia był tylko 1. Pomijam fakt że jak z nimi gadałem czy robią DENSO tak nie ma problemu a jak przyszło co do czego to Paaaanie idż pan w uj z tym DEnso... :(, ale najgorsze że wali na niebiesko z rury i facet twierdzi że mam zjebaną turbinę bo pluje olejem (faktycznie) i stan oleju jest niski, tylko: - turbo po reg w listpoadzie 2017 (tzn dostałem inną ) - olej wymieniowy miesiąc wcześniej -nie zauważyłem by mi kopcił na niebiesko (może lekki dymek przy odpalaniu rano) - problemów z ciśnieniem oleju tez nie było Zatem ciśnie się na me usta wielkie WTF ??? Tak by padło nagle z d*py totalnie, czy warsztaty coś nabroił? Dzięki z góry za wszelkie sugestie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Zapytaj się w diesel punkt Bogdan Wojewoda w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Mówisz że godny polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Tak mi pomógł ale w 1,9 dci. Przede wszystkim ma wiedzę i dobry sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuroraider Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Sprawdź czy to sama turbina co było jest na swoim miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.