Zbendul Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Czesc , koledzy gdzie moge w dobrej cenie nabyc wariator do rozrzadu , niestety po wymianie czujnikow , oleju nadaj wywala checka i spadek mocy mocno mnie to irytuje :/ łańcuch nie wygląda na rozciagniety , a silnik chodzi cichutko prawie jak elektryczny , z wariatora zreszta tez nie dochodza zadne dzwieki jak to mowi moj kolega reki opadaja ;)) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Jak wygląda Twój wariator, mam używkę oryginalną, też szukałem używki, nowy 3600 w serwisie... masakra, zrób foto zębów, wiem że wariator musi spasować się z łańcuchem, mój głośno chodził, znalazłem cudem używkę, tak samo wył po odpaleniu, zrobiłem 2000 km, już ciszej, obecnie 8000km od remontu i cicho jak makiem zasiał...mogę sprzedać swoją używkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 mowisz 3600 .... :DD elegancko , uzywka srednia mnie interesuje sam mam uzywke w koncu , u mnie teoretycznie wszystko pieknie i cicho ...i co z tego skoro checka wywala :/ znalazlem za 1200 nowe wiec juz nie jest jakos strasznie ..no ale i rozowo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 skąd wiesz, że to wariator? Powinien się jakoś odezwać na gorącym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 nie mam pewnosci , na zasadzie wykluczen , czujniki nowki , lancuch nie jest rozciagniety i poprostu wydaje mi sie ze tylko to zostalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 jest na forum wątek o wariatorze, czytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Kolego... mój X ma nalatane blisko 600tys kilometrów... mój rozrząd był 3 w mniemaniu moim i mechanika...ok 150000 teraz powinno wytrzymać wszystko, albo i dłużej, przed remontem X nie był słaby, kontrolki silnika nie wywalał, ale jak go odpaliłem na zimnym to rzęsił przez chwilę a potem cisza...nie wiem jak u Ciebie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbendul Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Karibox1 nie czytalem , zaraz poszukam co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.