Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wariator

Zbendul

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc , koledzy gdzie moge w dobrej cenie nabyc wariator do rozrzadu , niestety po wymianie czujnikow , oleju nadaj wywala checka i spadek mocy mocno mnie to irytuje :/ łańcuch nie wygląda na rozciagniety , a silnik chodzi cichutko prawie jak elektryczny , z wariatora zreszta tez nie dochodza zadne dzwieki 

jak to mowi moj kolega reki opadaja ;))

pzdr

Jak wygląda Twój wariator, mam używkę oryginalną, też szukałem używki, nowy 3600 w serwisie... masakra, zrób foto zębów, wiem że wariator musi spasować się z łańcuchem, mój głośno chodził, znalazłem cudem używkę, tak samo wył po odpaleniu, zrobiłem 2000 km, już ciszej, obecnie 8000km od remontu i cicho jak makiem zasiał...mogę sprzedać swoją używkę.

mowisz 3600 .... :DD elegancko , uzywka srednia mnie interesuje sam mam uzywke w koncu ;) , u mnie teoretycznie wszystko pieknie i cicho ...i co z tego skoro checka wywala :/  znalazlem za 1200 nowe wiec juz nie jest jakos strasznie ..no ale i rozowo nie 

skąd wiesz, że to wariator?

Powinien się jakoś odezwać na gorącym.

nie mam pewnosci , na zasadzie wykluczen , czujniki nowki , lancuch nie jest rozciagniety i poprostu wydaje mi sie ze tylko to zostalo ?

Kolego... mój X ma nalatane blisko 600tys kilometrów... mój rozrząd był 3 w mniemaniu moim i mechanika...ok 150000 teraz powinno wytrzymać wszystko, albo i dłużej, przed remontem X nie był słaby, kontrolki silnika nie wywalał, ale jak go odpaliłem na zimnym to rzęsił przez chwilę a potem cisza...nie wiem jak u Ciebie jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...