eddred Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Będę wdzięczny za podpowiedź, czego domaga się tempomat, gdy włączam go i słyszę klakson i dodając prędkości to samo. Nie zawsze. Wydaje mi się, że chodzi o to, że za wcześnie włączam tempomat na danym biego. Ale czy to pewne nie wiem, bo występuje to w czasie jazdy, oczywiście, a wtedy mam inne sprawy na głowie. ;-)) Przy okazji - może ktoś wie, a nie chcę otwierać nowego błahego tematu, czy można dopakować do Qq jakiś moduł otwierający okna z pilota? W te upały przydałoby się, dochodząc do wozu, otworzyć na pięćdziesiąt metrów okna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Klakson to może wina taśmy pod kierownicą, a w instrukcji też chyba nie pisze nic o tym że tempomat coś sygnalizuje klaksonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 26 minut temu, MisilYE napisał: Klakson to może wina taśmy pod kierownicą, a w instrukcji też chyba nie pisze nic o tym że tempomat coś sygnalizuje klaksonem Dokładnie. Tempomat nie wydaje żadnego dźwięku. Prawdopodobnie zwarcie w taśmie. Co do zamykania czy otwierania okien to o ile mnie pamięć nie myli to kolega Michalmiko89 montował taki moduł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Usterka tempomatu, to z pewnością wina taśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.