Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tempomat sygnalizuje... coś... klaksonem

eddred

Rekomendowane odpowiedzi

Będę wdzięczny za podpowiedź, czego domaga się tempomat, gdy włączam go i słyszę klakson i dodając prędkości to samo. Nie zawsze. Wydaje mi się, że chodzi o to, że za wcześnie włączam tempomat na danym biego. Ale czy to pewne nie wiem, bo występuje to w czasie jazdy, oczywiście, a wtedy mam inne sprawy na głowie. ;-))

Przy okazji - może ktoś wie, a nie chcę otwierać nowego błahego tematu, czy można dopakować do Qq jakiś moduł otwierający okna z pilota? W te upały przydałoby się, dochodząc do wozu, otworzyć na pięćdziesiąt metrów okna...

Klakson to może wina taśmy pod kierownicą, a w instrukcji też chyba nie pisze nic o tym że tempomat coś sygnalizuje klaksonem

26 minut temu, MisilYE napisał:

Klakson to może wina taśmy pod kierownicą, a w instrukcji też chyba nie pisze nic o tym że tempomat coś sygnalizuje klaksonem

Dokładnie. Tempomat nie wydaje żadnego dźwięku. Prawdopodobnie zwarcie w taśmie. Co do zamykania czy otwierania okien to o ile mnie pamięć nie myli to kolega Michalmiko89 montował taki moduł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...