Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przekaźnik pompy paliwa

Ave Tino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Potrzebuje Waszej pomocy, mianowicie Nissan Qashqai J10 1.6 benzyna. Zgasł i nie odpala, rozrusznik kreci tak jakby nie podawał paliwa. Po diagnozie komputerowej wyszło że pompa nie dostaje prądu. Pomoże mi ktoś znaleźć przekaźnik pompy paliwa ? 

Dziękuję z góry :)

22 minuty temu, Ave Tino napisał:

Witam, 

Potrzebuje Waszej pomocy, mianowicie Nissan Qashqai J10 1.6 benzyna. Zgasł i nie odpala, rozrusznik kreci tak jakby nie podawał paliwa. Po diagnozie komputerowej wyszło że pompa nie dostaje prądu. Pomoże mi ktoś znaleźć przekaźnik pompy paliwa ? 

Dziękuję z góry :)

Za pompę paliwa odpowiada bezpiecznik F17

bezpieczniki.jpg

U mnie bezpiecznik pompy paliwa to F20. Auto zaholowane do elektronika okazało się że uszkodzony jest alarm i odcina przekaźnik do pompy paliwa. Demontaż alarmu rozwiązał problem

Witam,

6 godzin temu, Ave Tino napisał:

U mnie bezpiecznik pompy paliwa to F20. Auto zaholowane do elektronika okazało się że uszkodzony jest alarm i odcina przekaźnik do pompy paliwa. Demontaż alarmu rozwiązał problem

Fajna ta Twoja naprawa... Nie lepiej było znaleźć przyczynę i naprawić ten alarm?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...